Optimális költséggel, gyorsan medencét építeni, ez mindenki álma. A Nautilus üvegszálas, kerámiamagos medencék beépítésénél ez nem álom, hanem valóság.

Medencéink telepítésénél alkalmazott technológia hatékony, így maradéktalanul biztosítja a minőségi eredményt. Miután a medence helyét kijelölték, elkészítik a munkagödröt, mely csak néhány centiméterrel nagyobb mint a medence.

Ezután 15 cm-es aljazatbetont készítenek, és miután a beton megszilárdult már jöhet is a medence, amelyet daruval felszerelt speciális medenceszállító kamionunk emel a helyére. A Nautilus Ceramicline® medencék falszerkezete úgy van gyárilag kialakítva, hogy elhelyezéskor nem igényel külön merevítést. Miután a medence a helyére került, lassú vízfeltöltés mellett, földnedves betonnal a talaj és a medence közötti keskeny rést feltöltik. Végül kívánság szerint a medence körüli járófelület kialakítása történik meg. Saját beépítés esetén részletes műszaki dokumentációt mellékelünk. A szépen kivitelezett medence után sem felejtjük el vevőinket…