Miért jó egy medencefedés?

A medencefedések alkalmazásának előnyei ma már világszerte jól ismertek. Többek között ez az oka annak, hogy természetesnek kell tekintenünk a tényt, hogy az éghajlatunkon létesülő új medencék 60%-át az építés végén azonnal lefedik.

Egyre többen a medencével együtt, egyszerre szerződnek a medencefedés szállítására. A medencefedések rohamos elterjedését érzékelve medencefedés gyártásunk azonnal számos innovatív ötlettel lepte meg az érdeklődőket. Aquacomet fedésválasztékában szinte minden évben új típus jelent meg, válaszul a növekvő társadalmi igényekre.

De miben is áll az az Aquacomet medencefedések utánozhatatlan eredetisége?

  • Az Aquacomet fedések a legmesszebbmenőkig figyelembe veszik az épített környezet, a kert esztétikai sajátosságait. Fedéseink típusválasztékából mindenki könnyen találhat a házához, kertjéhez illő szerkezetet, annak szín és formai megjelenését illetően. 
  • Lényeges a medencefedés könnyű, kézreálló használata. A teleszkopikus mozgatás, tehát a nyitás-zárás műveletei fedéseinknél a legkevesebb emberi beavatkozást igénylik. Iparjogvédelmileg is védett műszaki megoldásaink, – mint például az intelligens tájoló és zármechanizmus – vásárlóink kényelmét szolgálják. 
  • Az Aquacomet fedések műszaki jellemzői minőségbiztosítási intézet által tanúsítottak. A funkcióképesség, használati tartósság és időjárási ellenálló-képesség számításokkal és kísérletileg is igazoltak
  • Fedéseinket több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, munkájukat szerető és azt nagy szakszerűséggel végző munkatársaink gyártják, a legkorszerűbb technológiák felhasználásával. Az Aquacomet büszkén védelmezi a tradicionális szakmunka továbbélését, a fiatalok képzésének elkötelezett harcosa.