Nyerj családi fürdő belépőt a Flexum Thermal & Spa-ba!

posted in: Hasznos | 0

Nem kell mást tenned, mint, követni a Facebook oldalunkat és írd meg kommentben a post alatt, hogy kivel mennél el fürdeni.

Játékszabály:

  • a játék időtartama: 2021.05.26-06.05.
  • a sorsolás időpontja: 2021.06.05. 18:00
  • a sorsolást a Facebook Picker online sorsoló programmal fogjuk végezni
  • a nyeremény egy db családi belépő (2 felnőtt, 2 gyermek részére) mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa-ba
  • a játékban részt vehet bárki, aki elmúlt 18 éves
  • a nyertest azok között sorsoljuk, akik a post alatt hozzászólásban megemlítettek legalább egy személyt, és az oldalunkat követik
  • mindenkinek csak 1 hozzászólását vesszük figyelembe a sorsolásnál, az ismétlődéseket kiszűrjük

Flexum Thermal & Spa “arany” és “ezüst” medencéjének teljes gépészeti munkái

posted in: Hasznos | 0

A 2020-as év sem telt el munka nélkül.

Számos új és felújított magán medence mellett a mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa “arany” és “ezüst” medencéjének teljes gépészeti munkáit is elvégeztük.

Bár a jelenlegi járványügyi korlátozások nem teszik lehetővé, bízunk benne, hogy hamarosan birtokba vehetik a városlakók és az ide érkező turisták is. A biztonságos strandolás élményéről azonban addíg sem kell lemondanunk, hiszen ma már a saját kertünkben is megvalósíthatjuk álmaink medencéjét.

Gondoskodjunk együtt medencéjének biztonságáról

posted in: Hasznos | 0

Az úszómedencék nyílt vízfelülete alattomos veszélyként leselkedik a még úszni nem tudó gyerekekre és kis kedvenceinkre. Fedéseink a kisgyerekes családok számára biztonságos megoldást jelentenek, mivel a gyerekek nem tudják egyedül kinyitni a fedést. A zárható fedések biztonságosabbak, mint egy medence takaró fólia, ami alá gyermekünk egy óvatlan pillanatban beeshet.

Ma már számos országban (pl.: Franciaország, USA, Canada, Ausztrália,…stb) jogszabályok írják elő a magán és közösségi úszómedencék biztonságos használatát. A törvények kötelezően betartandó műszaki szabványok alapján adnak útmutatást, hogy a medencéket milyen berendezésekkel kell üzemeltetni. A szabványok pontosan meghatározzák, hogy az alkalmazott medencefedésnek vagy medencetakarásnak milyen szerkezeti és funkcionális tulajdonságokkal kell rendelkeznie.

Európában elsőként Franciaországban vezették be a gyermekek védelmét szolgáló AFNOR NF P 90-309 számú szabványt, amelyet kötelező betartani a medence tulajdonosának. 
Az Aquacomet medencefedések a szabvány előírásai alapján bevizsgált és tanúsított termékek. 
A megfelelőségi okiratokat akreditált minőségellenőrző intézet a C.E.I.P International alapos terhelési és funkcionális vizsgálatok után statikai számításokkal alátámasztva adta ki cégünknek.

Hasznosítsa medencefedéseinkkel a napenergiát

posted in: Hasznos | 0

Hasznosítjuk a napenergiát, 70%-al javítjuk medencéjének energiagazdálkodását!

Az Aquacomet medencefedések a napenergiát hasznosítva, 6-8 fokkal melegítik fel medencevizet egy fedetlen medencéhez képest. 
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy megfelelően tájolt medence esetében május közepétől, október közepéig zavartalan fürdőszezont élvezhetünk a fedés alkalmazásával, mindennemű mesterséges fűtés nélkül. Így, egy lefedetlen medencéhez képest, legalább két hónappal kitoljuk a fürdőzési időszakot.

Az energiatöbblet forrása nem egyedül az üvegházhatásban rejlik. A medencefedésnek köszönhetően a fedés alatti térben jelentősen csökken a vízfelület párolgása. Mivel a medence víztükre fölött nem tud intenzíven mozogni a levegő, a kialakuló párapárna megakadályozza a hőveszteséget.
Talán kevesen tudják, hogy a medencék lehűlésének 2/3-áért a párolgás és csak az 1/3-áért a talaj hűtőhatása a felelős.